Bostik bekräftar att rätt material har använts

Mail till Bostik för bekräftelse av att jag använt rätt material

Jag har mailat Bostik för att be dem bekräfta att jag använt rätt slags material till badrummet som jag anklagas för att ha fuskbyggt. Här följer min mailkonversation med Bostik.

Hej

Den 4 april 2019 sände TV4 ett avsnitt av programmet Fuskbyggarna där jag, Adnan (Adde) Hodhod anklagas för byggfusk. Det som visades i programmet är en grov förvrängning av sanningen och jag har därför anmält programmet till Polisen och Granskningsnämnden då produktionen är osaklig och bygger hela historian på mycket grova lögner.

Vi hade byggt det badrum som visas i programmet med tätskiktsystem Bostik PRO, faktura för inköp av material och bekräftelse från leverantör bifogat.

Bostik PRO-systemets tätskikt kallar Anders Öfvergård i programmet för vindduk. Efter rivning av kaklet i programmet kunde man tydligt se attt det var en riktig Bostik PRO duk. En bild från programmet där man ser bokstäverna RO i PRO, finns på bild.

I programmet har de skurit bort bevis för att det fanns både rörmanschett och ytterrör. Dessutom fanns det många andra rör i badrummet som var rätt monterade, inte ett enda av dessa visades.

Jag behöver en bekräftelse från er på att detta är Bostiks PRO-duk och Bostik rörmanschett. 

Med vänlig hälsning

Adde Hodhod

Svar från Christer Carlström på Bostik

Hej

Det verkar ju troligt att det är Bostik PRO tätskiktsfolie. Rörmanschetten ser jag dock inte som skall täcka rör på vägg (har man skurit sönder manschetten? Är röret fixerat?) Inga rörmanschetter finns på fakturan. Brunnsmanschett finns på fakturan.

Jag svarar Christer

Hej Christer

Tack så mycket för ert svar. De har skurit sönder rör manschetten enligt bifogad bild. Röret är Pex RIR och måste ha fixtur annars håller det inte.

Åklagaren behöver information om tätskiktet. Om du förstorar bilden syns resterna av den blå manschetten tillsammans med det yttre röret som de har skurit bort.

Jag ber dig att noga kolla rörmanschetten och skicka en ny mail med din erfarenhet om tätskikt. Jag har också på bild visat att jag har lager av rörmanschetter, därför är ingen med på fakturan. 

Nytt svar från Christer

Hej

Bilderna visar Bostik tätskiktsfolie PRO och en sönderskuren Bostik rörmanschett.