Fuskbyggarnas redaktion

Jag har fortsatt att maila Fuskbyggarnas redaktion för att få svar på mina frågor, men möts numera av ett autosvar:

Hej!
Tack för att du vänder dig till Fuskbyggarna med din ansökan. Tyvärr har redaktionen en paus just nu och det är därför ingen som jobbar med programmet eller läser några mail. Vi hoppas att vi snart sätter igång igen med en ny säsong och kommer först då att kunna svara och läsa alla mail som kommer till oss.

Hälsningar från redaktionen på Fuskbyggarna

Det är alltså omöjligt att komma i kontakt med ansvariga för programmet, ingen tar ansvar för de lögner som spridits om mig. En positiv sak i hela det här vidriga upplägget är att det inte verkar bli några fler program på ett tag. Jag hoppas såklart att de lagt ner för gott så att inte fler får möjlighet att dra osanna snyfthistorier i tv.

Självklart har man att rätt att reklamera ett hantverk som inte är professionellt och riktigt utfört, men som redaktion bör man lägga yttersta vikt vid att höra båda sidor innan man så okritiskt tar ställning. Där har Fuskbyggarredaktionen brustit grovt i drevet mot mig. De har ägnat sig åt oseriös och i högsta grad partisk ”journalistik” som haft som enda syfte att skada mig grovt och jag tänker inte ge mig innan de ger mig en ursäkt på bästa sändningstid.