Nu går vi vidare!

Granskningsnämnden valde att fria TV4 och Fuskbyggarna från avsnittet där de pekade ut mig som fuskare. Jag försöker nu att få reda på exakt hur ett program som hänger ut människor på det viset, utan att vara sakliga, kan frias från ansvar. En ansökan om omprövning lämnas inom kort.
Mitt nästa steg är att försöka få till ett möte med Johan Janrell och programledare Anders för att ge dem en chans att visa upp det bevismaterial om fusk som de anser sig ha och som de byggt sitt program på. Jag har kontaktat dem men inte fått svar. Min önskan är att få till detta möte innan jag lämnar min stämningsansökan till tingsrätten. OM TV4 kan lägga fram så starka bevis på att jag verkligen fuskat går jag inte vidare utan ber alla inblandade om ursäkt. 
Jag ska även lämna in en anmälan till Boverket om jäv och osaklighet samt innehållande av fakta mot kvalitetsansvarig Mats Strandberg och besiktningsmannen Thomas Thulin.