Adde Hodhod stämmer TV4

Eftersom TV4 och Fuskbyggarnas produktionsteam inte är intresserade av att bemöta mina, Adde Hodhods, kritiska frågor om de lögner och fabricerade bevis som visades i programmet har jag inget annat val än att stämma dem i Tingsrätten.

Jag har med mina advokater gått igenom programmet, sekund för sekund, och kan motbevisa allt de påstår. Jag kan presentera fakta i form av bilder, fakturor och andra dokument.

Lögner och falska bevis

Produktionsteamets och de så kallade experterna visar sin okunnighet genom att faktiskt filma och visa saker för tittarna som är korrekt samtidigt som de påstår att det är felaktigt.

Jag hävdar att det mesta som sägs i programmet är lögner, de får till och med barnen att ljuga vilket både är osmakligt och djupt beklagligt. Att göra tv-produktioner som enbart bygger på lögner och falska bevis är också respektlöst mot tittarna, man lurar dem att tro saker som det inte finns minsta sanning i.

Nu får de i stället försvara sina lögner inför domstolen samtidigt som jag får en rimlig chans att försvara mig och berätta hur allt hänger ihop. Det ska bli intressant att höra vad Anders Öfvergård och alla andra inblandade har att säga inför rätten samtidigt som jag själv för första gången får chans att komma till tals. Det är på tiden att sanningen kommer fram och att båda sidor får säga sitt.